OM OS

Vi elsker kvalitet (og sjov!) og er ikke bange for at vise det.

Fra en meget ung alder har madlavning og bagning tiltalt mig. Nogle af mine tidligste minder omhandler at rode familiens køkken godt til, hjemme i det sydlige Florida. I årenes løb har jeg arbejdet flittigt på at udvikle mine kulinariske færdigheder og fundet, at jeg sandsynligvis grundet en temmelig konkurrence og perfektionistisk præget personlighed, trives med at udfordre mig selv til at producere det bedste — om det end er i køkkenet eller de materialer som mit kommunikationsfirma fremstiller.

Efter flytningen til Danmark i 2014, har jeg nydt at bage småkager i bedste amerikansk stil og givet dem som gaver til venner — både danskere og folk verden over.

At bage efter amerikanske opskrifter i Danmark har budt på specielle udfordringer, og det har taget tid samt tålmodighed at tilpasse de mange ændringer, fra bagetemperaturen og standard måleenheder til kvaliteten og fremskaffelsen af ingredienser.

Lidt eksperimentering og mange jagt-ekspeditioner efter de rette ingredienser, gav det endelig det resultat jeg håbede på: en cookie som var et pragteksemplar af kvalitet og dekadent lækker nok til at være helt uimodståelig.

MJL2 in CC frame.png
Mig og min dejlige, sjove, og helt igennem tålmodige mand, Michael. 

Snart begyndte smagsdommerne at udbryde: "Du godeste, hvor er de lækre! Jeg ville uden tvivl købe disse!" Herfra blev et nyt forretningskoncept født, og et niche-marked for ultra-præmium, friskbagte cookies og biscotti dukkede frem.

Nu — i samarbejde med min danske mand Michael — knokler vi for at bringe disse små lækkerier på markedet i håb om, at vores passion for kvalitet er tydelig i hver enkelt bid, og vigtigere endnu, at vores godbidder vil sprede lidt mere "hygge" i mit adoptiv-land.

Her er vores favoritter...

Hendes

Jeg elsker disse dekadente lækre lækkerier, fordi de er sådan en uventet overraskelse, og beviser, at biscotti kan være ømt, smagfuldt og intenst tilfredsstillende. Prøv dem selv — jeg er sikker på, at du også vil blive glad.

Hans

Ginger with Soul er min absolut favorit. Den runde smag af hvid Valrhona chokolade blandet med en syrlig sød citron og en skarp kant af ingefær, giver en smagsoplevelse som jeg ikke har fundet andre steder. Prøv den selv, hvis du vil prøve noget exceptionelt.